(samme login for alle Delta - produktene)

Programmet holder oversikt over dine registreringer hos Netcom


Hvis du er NetCom forhandler og interessert kan du sende en mail til Johnny Liverød

Klarna Parterskap

Deltasoft AS er offisielle partnere med betalingsløsningen Klarna

Klarna

Klarna

Klarna er markedsledende i Europa på faktura og finansieringsløsninger for netthandel. Gjennom å tilby enkle, trygge og innovative betalingsløsninger, skaper de verdier for de som selger på nettet.

I dag tilbys tjenestene Klarna faktura, Klarna konto og Klarna mobil av mer enn 10 000 butikker, og hver dag håndterer de over 30 000 transaksjoner. For at våre kunder skal kunne konsentrere seg om det som er viktig - å selge mer og redusere sine kostnader, tar de både kreditt- og svindel risiko i tillegg til at de tar et helhetsgrep om administrasjonen.

På Klarna godkjenner de flere kjøp enn noen annen leverandør. De har håndtert over 19 millioner kjøp, noe som har gitt de mulighet til å bygge en av Europas største transaksjonsdatabaser for netthandel. Dette betyr at de sitter på uvurderlig informasjon som tillater dem å basere vår kredittvurdering på mer enn bare kredittopplysninger.

Klarnas fremste mål er å øke sine tilknyttede butikkers salg. Takket være deres raske løsning der forbrukerne kun trenger å legge inn sine personlige opplysninger for å fullføre kjøpet, reduserer de friksjonen i kassen. Dette minimerer antall avhopp og muliggjør en mer effektiv, enklere og morsommere kjøpsopplevelse.

Klarna faktura

Klarna-faktura

Med Klarna faktura kan kundene handle enkelt ved å kun å oppgi minimal informasjon og unngå tidkrevende registreringsprosesser. I tillegg får kunden produktet hjem først og betaler senere, noe som gjør det trygt å handle på nettet. Ifølge undersøkelser fra Sifo ønsker 46% av alle e-handels forbrukere at flere butikker bør tilby tryggere og enklere betalingsmetoder som faktura - noe som ville få dem, ifølge dem selv, til å handle mer på nettet.

Klarna konto

Klarna-invoice

Klarna konto gir kundene muligheten til å bestemme hvor mye av kjøpsbeløpet som skal betales hver måned. I tillegg samler kundene alle månedlige kjøp på én faktura. For kundene innebærer Klarna konto en mulighet som åpner opp for flere salg og somskaper flere kjøpesterke kunder.

HvorforKlarnaKonto

  • Godkjenner flest kjøp

Med over 19 millioner transaksjoner har de bygd et av Europas største transaksjonsdatabaser for netthandel. Det betyr at de har uvurderlig informasjon som tillater oss å basere redittvurderingen på mer enn bare kredittopplysninger. På denne måten kan de også akseptere flere kjøp enn noen annen leverandør.

  • Øk din konverteringsgrad

En komplisert betalingsprosess gjør at du mister kunder i kassen. På Klarna jobber de aktivt for å forhindre dette ved å kontinuerlig forbedre og forenkle betalingsprosessen for våres kunder. Dette, i tillegg til at over 46% av brukerne foretrekker å betale med faktura, vil gjøre at våres konverteringsgrad vil øke ytterligere.

  • Alltid betalt

Klarna står for kreditt-og bedrageririsikoen og garanterer at butikkene alltid får betalt. Det betyr at våres butikker aldri trenger å bekymre seg for at en kunde ikke betaler. Våres kunder trenger heller ikke bekymre deg om et kjøp skulle vise seg å være et bedrageri.

  • Lett å komme i gang

På Klarna har de jobbet med betalingsløsninger på nettet i mer enn seks år. Vi vet derfor hva som skal til for at du raskt og enkelt skal komme i gang og øke ditt salg.

  • Selg internasjonalt

Går du med tanker om å ekspandere? Klarna er den eneste leverandøren som tilbyr fakturaløsninger i seks europeiske land - et tall som stadig vokser siden de kontinuerlig jobber med å lanserere betalingsløsninger på nye markeder.

 

Deltasoft A/S - Storgata 2, 3611 Kongsberg - 922 66 000 - post@waldeltasoft.no