(samme login for alle Delta - produktene)

Programmet holder oversikt over dine registreringer hos Netcom


Hvis du er NetCom forhandler og interessert kan du sende en mail til Johnny Liverød

Nettbutikk
Deltasoft har utviklet en nettbutikk i samarbeid med PCKasse. PCKasse er et komplett kasseprogram med ordre, lager og faktura som løser bedriftens oppgaver helt fram til regnskap.

Deltasoft sin implementasjon av nettbutikken er en fullintegrert løsning med sanntidsoppdatering av varelager, ordre og leveringer. Med denne løsningen slipper man å vedlikeholde to systemer da endringer i PCKasse oppdaterer nettbutikken. Alle ordre er også i samme system siden ordre fra nettbutikken overføres til PCKasse for håndtering der. Ved levering sendes det automatisk kvittering og pakkesporing fra nettbutikken.

Med denne integrasjonen kan man se på nettbutikken som et eksternt kassepunkt i PCKasse som er tilgjengelig på nett.

DeltaControl
Et internettbasert program for bl.a. Network Norway-, Tele2-, ICE- og MyCallforhandlere som gir deg full kontroll. Med DeltaControl er det lett å holde orden på abonnement, avtaler og provisjonsrapporter.
- Provisjoner
Deltasoft vedlikeholder provisjonslister for abonnement, avtaler og tjenester. Disse provisjonslistene blir knyttet opp mot dataene man registrer gjennom via en nettleserplugin.

- Provisjonsrapporter
DeltaControl gir deg et svært effektivt og oversiktlig verktøy for å sammenligne dataene du har registrert på abonnementene med det Netcom har registrert. Verktøyet er svært kraftig, og gir deg all informasjon du trenger.
DeltaCRM
Dette er produktet for deg som ønsker å følge opp dine kunder. Produktet tilbyr bl.a.:
  • Firmaimport fra Bedriftsdatabasen
  • Dynamiske ringelister
  • Sjekking av bindingstid på kunder
  • Aktiviteter
  • Oppgaver
  • Outlook integrasjon for mail og kalender
  • Avansert kalender
  • Felleskalender
Produktet er spesialskrevet for mobilbransjen med mange unike finesser. Vil du f.eks sjekke at ingen på ringelisten du akkurat har laget er innenfor bindingstiden? Dette sjekkes enkelt ved å trykke på en knapp.

Interessert i å bruke noen av våre internettbaserte programmer?
Ta kontakt med oss - f.eks ved å sende en mail til johnny@waldeltasoft.no - så vil vi gi deg mer detaljert informasjon om våre produkter.
 

Deltasoft A/S - Storgata 2, 3611 Kongsberg - 922 66 000 - post@waldeltasoft.no