logo
Handshake

Samarbeidspartnere

 – Nøkkelen til suksess!

COM2Gether

Com2gether tilbyr hele spekteret av tjenester og produkter for at små og mellomstore bedrifter og kjeder får tilpassede og komplette løsninger.

Selskapet ble etablert i 1993 og har i løpet av disse årene kjøpt opp flere selskap i beslektede bransjer. Det gjør at Com2gether tilbyr hele spekteret av tjenester og produkter for at små og mellomstore bedrifter og kjeder får tilpassede og komplette løsninger.

PCK

PCK sin virksomhet ble etablert i 2005. Utgangspunktet var å lage et enkelt og effektivt butikkdatasystem på en moderne softwareplattform. I dag har Pckasse mer enn 4000 tusen brukere og benyttes i de fleste bransjer innen handel, behandling og servering.

Pckasse er blitt mer enn bare butikkdata. Det er blitt et handelsdatasystem med netthandel integrert og kan løse alle oppgaver for vare-, kunde- og ordrehåndtering. Tanken på de mindre handelsbedriftene der enkel bruk er viktig, har hele tiden vært fokuset til Pck AS.

Klarna

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger.

Med mer enn 1500 medarbeidere i hele 18 markeder, er Klarna løsningen for over 60 millioner kunder og 70.000 bedrifter. Klarna tilbyr kortbetaling, faktura og delbetaling, og gir dermed kundene mulighet til å selv bestemme når og hvordan de ønsker å betale.